Copy & Co is al 35 jaar de beste plek voor bedrijven, verenigingen, studenten en particulieren in Tilburg en omstreken om alles af te drukken wat ze nodig hebben. Van brochures tot scripties & samenvattingen tot programmaboekjes, maar bijvoorbeeld ook posters en flyers.

We bieden kleurenafdrukken en zwart-witafdrukken, van visitekaartjes tot A0-posters tegen de laagste kosten. En met de keuze uit diverse soorten papier, kun je het helemaal naar je zin laten maken.

Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de boeken of proefschriften die je hebt afgedrukt te binden met een spiraalbinding of een gelijmde rug.

Je kunt afdrukken vanaf een memorystick of je kunt onze computers gebruiken om in te loggen op je e-mail of op een website die je wil waar vanaf je wilt printen.

Bij het horen van de naam Copy & Co denken velen aan kopieermachines en printers, maar Copy & Co kan meer dan alleen kopiëren.

Ervaring in de grafische sector
Sinds de oprichting in 1985 heeft Copy & Co zich gespecialiseerd op verschillende gebieden van de grafische sector. Dit varieert van normaal kopieerwerk tot volledig handelsdrukwerk. Copy & Co is op vele markten thuis. Gaat het om analoog kopieën of moet het juist digitaal zijn.

De mogelijkheden bij Copy & Co zijn legio.

Voor elke vraag is een oplossing
Mochten er nog vragen zijn over wat voor u de juiste grafische oplossing is, aarzel dan niet om met ons filiaal contact op te nemen. U kunt persoonlijk langskomen, telefonisch contact opnemen of u stuurt een e-mail, onze deskundig opgeleide medewerkers staan graag voor u klaar.

Graag tot ziens in ons filiaal, namens alle medewerkers van Copy & Co.

Copy & Co Tilburg
Westermarkt 36
5042 MD Tilburg
013-4680173
tilburg@copy-co.nl
www.copy-co.nl