Al sinds 2001 is de Studenten Informatiegids (SI Gids) een begrip onder eerstejaars studenten. De gids verschijnt jaarlijks en bevat de broodnodige informatie die studenten wegwijs maakt in het studentenleven en hun nieuwe studiestad. Deze ‘Lonely Planet’ voor de student komt uit in 23 studentensteden. Iedere stad heeft een eigen versie.

De SI Gids wordt tijdens de introductieweken in augustus actief verspreid op de informatiemarkten en door de studentenverenigingen, hogescholen en universiteiten.

Naast de papieren Studenten Informatiegids is de studentenwebsite www.sigids.nl hét online portaal voor studenten om zich te oriënteren op studie, werk, kamers, lifestyle en alle andere zaken die studenten bezig houdt.

Adverteren
Wil je studenten bereiken in een of meerdere studentensteden door middel van een advertentie, een advertorial of content marketing? Kijk dan eens naar onze mogelijkheden of stuur in mailtje naar info@sigids.nl

Het doel van de SI Gids
Via de website en de gids begeleiden wij studenten bij een van de mooiste tijden uit hun leven. In hun nieuwe studentenstad leren ze de leukste adresjes kennen waar je als student met zijn.

Studentenmarketing
Wij weten precies wat studenten willen en bereiken ze door middel van online en offline campagnes in de verschillende studentensteden. Hoe bereik je de student? Via ons natuurlijk!

Gastblogger
Wil je meer weten over de SI Gids of meeschrijven op onze website, bijvoorbeeld als gastblogger? Neem gerust contact met ons op.

e-mail: info@sigids.nl

Studenten bereiken?

Websitegebruik en persoonlijke gegevens