Studenten zijn een lastige doelgroep om te bereiken, echter door onze 20 jaar aan ervaring weten wij de student zowel online als offline en zowel landelijk als regionaal zeer goed te bereiken. We kunnen daarbij ook nog eens meetbaar targeten op studiestad, studierichting, studiejaar, leeftijd en geslacht. Adverteren richting studenten doe je via ons!

Hoe bereik je studenten?
Wij maken onder andere gebruik van onze eigen kanalen zoals de Studenten Informatiegids en de Studenten Krijtposter. Via deze studentenmedia bereiken wij duizenden studenten per maand door middel van advertenties, blogs, mailings, content marketing en social media.

Adverteren in de Studenten Informatie gids (SI Gids)

Al sinds 2001 is SI Gids een begrip onder eerstejaars studenten. De gids verschijnt jaarlijks en bevat de broodnodige informatie die studenten wegwijs maakt in het studentenleven en hun nieuwe studiestad. Deze ‘Lonely Planet’ voor de student komt uit in 23 studentensteden. Iedere stad heeft een eigen versie.

Bekijk hier de mediakaart

Content Marketing
Goede teksten zijn belangrijk. Niet alleen om het juiste over te brengen naar je potentiële klant, maar ook om goed vindbaar te zijn in zoekmachines, zoals Google. Elk artikel heeft de juiste balans tussen een goede tekst en de juiste keywords nodig. Op welke manier wil je vindbaar zijn? Wij hebben veel ervaring met het schrijven van dergelijke teksten en helpen je graag.

Advertorial
Wil je meer vertellen over jouw product of dienst? Dan adviseren wij het plaatsen van een advertorial. Een advertorial is een uiting in redactionele vorm. Denk aan minimaal 300 woorden, aangevuld met mooie foto’s. Bij een advertorial is het duidelijk dat jij de afzender bent van het artikel. Je kunt zelf input aanleveren, maar wij helpen je graag bij het vinden van de juiste tone of voice die aanspreekt bij studenten. Door middel van do-follow linkjes verwijzen we naar een door jou aangeleverde website.

Content Partner
Wil je nog wat subtieler zijn dan het plaatsen van een advertorial, dan kun je content partner worden. Dit noemen ze ook wel Branded content of Native advertising. Onze redactie maakt dan samen met jou de tekst. Het ligt er dan wat minder bovenop dat jouw organisatie de afzender is van het artikel. Veelal zetten we in de laatste alinea een tip met een do-follow link naar jouw website.

Waarom participeren bij ons interessant is?

  • Direct en groot bereik van studenten, zowel on- als offline
  • Iedere stad heeft een eigen versie en online gedeelte, waar u beiden in en op staat
  • Uw campagne houdt bij ons niet op in augustus
  • Online mag u het hele jaar door leuke artikelen, kortingsacties, vacatures, etc. blijven plaatsen
  • Content loont, want content is duurzaam, heeft impact en zorgt voor conversie in Google
  • Unieke samenwerking met onderwijsinstellingen, studentenverenigingen en introductiecommissies
  • Afgelopen jaar deed 83% van onze participanten nogmaals mee, een herhaling om trots op te zijn!