Are you ready to get your hands dirty?

Topkwaliteit en versheid van de producten staan bij Ribsfactory Delft voorop. Alles is huisgemaakt en eerlijk geprijsd. De allerlekkerste spareribs, burgers en steaks vind je hier. Zonder toevoeging van kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen, 100% pure en eerlijke ingrediënten.

Alles wordt in de vestigingen zelf bereid en gegaard, dus geen halffabricaten. Gasten zijn gek op onze authentieke grill-bbq-smaak: het vlees wordt gegrild op het open vuur van lavagrills voor een extra smaaksensatie. De temperatuur op de grills kan oplopen tot wel 400°C. Hierdoor blijven alle sappen en smaken behouden van de ribs, burgers en steaks.

De spareribrestaurants van Ribsfactory staat bekend om de warme, eigentijdse inrichting en ongedwongen sfeer. De vlotte, gastvrije bediening zorgt ervoor dat de gast zich vertrouwd voelt en graag terugkomt. Wekelijks bezoeken duizenden gasten, waaronder vele studenten, ‘de Ribs’, zoals die in de volksmond wordt genoemd. De meeste komen uiteraard voor een lekkere sparerib, maar daarnaast bevat onze menukaart ook heerlijke burgers, steaks en zelfs salades voor de gezonde trek. Je maakt je menu af met een van onze lekkere desserts.

Uiteraard zijn de befaamde spareribs het paradepaardje van Ribsfactory. Het geheim zit hem in het hoogwaardige kwaliteit vlees, marinades naar eigen recept en de bereidingswijze op open vuur van lavagrills. Daardoor vinden de spareribs niet alleen gretig aftrek in de restaurants, maar ook via take-away en een eigen bezorgdienst zodat je ook thuis kan genieten van deze ribs.

Ribsfactory Delft
Ribsfactory Delft is gevestigd aan de Beestenmarkt, een boomrijk terrassenplein met bars, cafés en restaurants. Dit bruisende uitgaanscentrum in het historische centrum met zijn vele grachten en bruggetjes is een van de gezelligste pleinen van Delft. De Beestenmarkt ligt bovendien vlakbij de grote winkelstraat en diverse bezienswaardigheden, zoals de Nieuwe Kerk en het Stadhuis. Het historische karakter van ons monumentale pand uit 1891 in combinatie met de moderne inrichting geven Ribsfactory Delft een unieke uitstraling en sfeer.

Ribsfactory Delft heeft een open keuken, dus je kunt met eigen ogen zien hoe we jouw spareribs, burger of steak bereiden. Ons restaurant heeft 80 zitplaatsen. Op ons royale terras met 120 zitplaatsen kun je bovendien heerlijk buiten eten.

www.ribsfactory.nl