De rijschool voor studenten in Maastricht!

Leuk dat je in Maastricht studeert. Wellicht ben je er ook klaar voor om rijlessen te volgen? Wel zo leuk om dat meteen ook in je nieuwe studentenstad te doen! Rijschool Marcel Mingels is de rijschool voor studenten in Maastricht en je krijgt er bovendien ook nog eens 5% korting!

Al onze instructeurs zijn super enthousiast en gemotiveerd om jou de weg naar dat fel begeerde rijbewijs te laten bewandelen. Ze hebben een ruime ervaring zodat jij op een sociale en vakkundige manier les krijgt.

Wij richten ons op de individuele kandidaat, d.w.z. dat onze aandacht specifiek op jou gericht wordt door met een vaste instructeur te werken. Al onze instructeurs maken gebruik van een instructiekaart om jou ook goed op de hoogte te houden van je eigen vorderingen. Zo kun je in één oogopslag zien hoe je ervoor staat.

Wij rijden in Volkswagen en daar zit voor jou een extraatje aan vast. Bij je inschrijving ontvang je van ons ook een inlogkaartje van volkswagenrijbewijs.nl. Door deze te activeren maak je iedere maand kans op 10 gratis rijlessen. Wij rijden op dit moment met 9 Volkswagen Blue Motion 1.2 modellen vanwege de betrouwbaarheid van Volkswagen en natuurlijk omdat het gebruik zeer zuinig is, 1 op 30 km gemiddeld. Dit draagt bij aan een schoner milieu! Deze Blue Motion heeft meer dan voldoende vermogen om jou een zeer prettige en comfortabele les te bezorgen.

Wij hopen jou snel bij onze rijschool te mogen begroeten. Loop gerust even binnen, ons kantoor is gelegen op de Tongersestraat 32 in Maastricht (centrum West). Koffie en thee staan klaar!