Naast je studie erop uit met je maten of vriendinnen?

Century Autoverhuur is dé plek in Groningen waar je moet zijn om je auto te huren! Je huurt bij ons altijd de nieuwste modellen tegen de scherpste tarieven. Studenten huren al vanaf € 26 per dag een dikke beuker!

De laatste jaren is ons verhuurpark enorm gegroeid, waardoor wij inmiddels ruim 550 auto’s hebben, in zowel klein als groot formaat. Hierdoor kan Century Autoverhuur het mogelijk maken om jouw gewenste verhuurauto binnen 24 uur beschikbaar te stellen.    

Wat is ons aanbod?
Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod met zowel kleine als grote personen- en bedrijfswagens. Je rijdt al weg in een Volkswagen up! vanaf slechts €26,- per dag. Heb je meer behoefte aan een dikke beuker? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Geniet op een mooie zomerdag bijvoorbeeld van één van onze Audi cabrio’s of ervaar de ultieme luxe van een Porsche Macan, Volkswagen Touareg of Audi e-tron.

Uiteraard hebben wij ook een uitgebreid aanbod aan auto’s die in een lagere prijsklasse zitten, maar evengoed erg comfortabel zijn voor een ritje richting je favoriete festival. Ga je binnenkort verkassen naar een ander stekkie en heb je geen zin om de bakfiets weer te gebruiken? Ook dan zijn wij er voor jou! Wij hebben verhuiswagens in verschillende soorten en maten.

Om het huren van een auto nog aantrekkelijker te maken hebben wij vaak verschillende acties. Houd onze acties op century.nl/acties en Social Media kanalen in de gaten, om te profiteren van alle voordelen!