Speciaal voor bier en speciaal voor studenten

Café Substitute, in Ede en omgeving bekend als de Sub. Zo gemakkelijk zoals je het uitspreekt en zo laagdrempelig is de ingang. Al decenia lang weet een erg groot/divers publiek ons te vinden. Het bruine café waar je lekker jezelf kan zijn en een ieder gezellig een praatje kan maken onder het genot van een drankje.

Tevens de plek waar geregeld live optredens plaatsvinden en waar je dus ook helemaal uit je dak kan gaan. De muziek is afwisselend: Blues, Rock, Pop en ook de Nederpop wordt niet geschuwd. Benieuwd welke activiteiten op de agenda staan klik hier.

Naast bijvoorbeeld onze spelletjes kast met onder andere 30-seconds, worden er ook diverse evenementen georganiseerd zoals bijvoorbeeld de thema-avond ‘Foud van Gout’, Spare-ribs eten, Bingo-avonden, voetbal en nog veel meer. In de lente- en zomermaanden is er een groot terras waar men lekker kan genieten.

Beleef via onze website wat wij vooral in de Sub voor je in petto hebben. Maar ook hoe het Sub-gevoel verder leeft buiten openingstijden.

Biercafé Substitute
Nieuwe Stationsstraat 27
6711 AG Ede
0318-617730

Vraag naar de studentenpas!