Wij zijn de DomstadDokters. Wij zijn drie ervaren huisartsen in het prachtige centrum van Utrecht en staan voor patiëntgerichte, efficiënte, duurzame en innovatieve huisartszorg. Zoek je een huisartsenpraktijk met aandacht voor jouw specifieke situatie, veel digitale mogelijkheden en die zich hard maakt voor duurzaamheid en efficiëntie? Dan ben je van harte welkom je bij ons in te schrijven!

Welkom als student in Utrecht. En welkom bij DomstadDokters! Wij bieden hoogwaardige huisartsenzorg die past bij deze tijd. We zijn een klein team van drie huisartsen en werken zonder assistenten. Bij ons spreek je dus altijd rechtstreeks een dokter! Zo kun je online herhaalrecepten aanvragen, jouw dossier inzien om uitslagen te bekijken en kun je vanaf je bank chatten of videobellen met ons. Digitaal is er heel veel mogelijk. Kom je liever langs? Geen probleem. We nemen graag de tijd voor je op onze locatie aan de Ambachtstraat 2.

We bieden zorg zo dicht mogelijk bij jou in de buurt. Zo verrichten we bijvoorbeeld zelf op onze locatie bloedafname, echografie, hartfilmpjes en longonderzoek.

Duurzaamheid vinden wij een belangrijk thema. We werken zoveel mogelijk met herbruikbare materialen en maken ‘groene’ keuzes.

Ga naar onze website voor meer informatie en voor inschrijvingen.

Ayso de Vries, Eric Jansen & Fenna Schouten

Op zoek naar een huisarts in jouw nieuwe studentenstad?

Wil jij:

  • Een kleinschalige praktijk en persoonlijke zorg?
  • Maximaal digitale mogelijkheden om jouw zorg te regelen op momenten dat jou uitkomt?
  • Een praktijk die duurzaamheid belangrijk vindt?
  • Een huisarts die gelooft in gelijkwaardige relatie tussen arts en patiënt?

Huisartsen bij DomstadDokters
Ambachtstraat 2 (hoekje
Kromme Nieuwegracht)
3512 ES Utrecht
(030) 808 05 00
www.domstaddokters.nl