Studeren in Amersfoort is leuk en verrassend

Hogeschool Utrecht (HU) heeft ook een vestiging in Amersfoort. Studeren in Amersfoort is leuk en verrassend. De stad staat bekend om haar sfeer: kleinschalig, gevarieerd én gezellig.

HU staat voor Hogeschool Utrecht, maar we zitten ook in Amersfoort. Houd je van kleinschalig, gevarieerd en gezellig? Dan is dit de stad voor jou. Ons gebouw staat op een steenworp afstand van de historische binnenstad.

Opleidingen
HU Amersfoort heeft een breed aanbod bacheloropleidingen en een groeiend aanbod voltijdopleidingen en deeltijdopleidingen in diverse vakgebieden. Kijk hier voor een overzicht.

Studiebegeleiding
Wanneer je begint met je studie, krijg je een studiebegeleider aangewezen. Zit je ergens mee of verloopt je studie niet zoals zou moeten? Klop dan aan bij je studiebegeleider. Samen wordt gezocht naar een oplossing.

Faciliteiten
Met je collegekaart maak je gratis gebruik van de HU-Bibliotheek. Je kunt in de bibliotheek van HU Amersfoort onder andere boeken, cd’s en dvd’s opzoeken en lenen en gebruikmaken van de studiefaciliteiten. Zo heb je alle mogelijkheden om een succes van je studie te maken.

Topsporters
Ben je een topsporter en wil je studeren? Dan kun je bij Hogeschool Utrecht terecht. Zowel in Utrecht als in Amersfoort zijn er speciale regelingen voor studenten die een sport op het hoogste niveau beoefenen. Hierdoor kun je je opleiding en je sport goed combineren. Kijk voor meer informatie op www.topsport.hu.nl.

Handicap
Zoals zoveel dingen is ook studeren lastiger als je een handicap hebt, maar het hoeft zeker geen belemmering te zijn. Heb je een handicap? Neem dan, voordat je je studie begint, contact op met de studentendecaan.

(088) 481 82 83
info@hu.nl
www.studiekeuze.hu.nl