Studeren in Amersfoort is leuk en verrassend

Hogeschool Utrecht (HU) heeft ook een vestiging in Amersfoort. Studeren in Amersfoort is leuk en verrassend. De stad staat bekend om haar sfeer: kleinschalig, gevarieerd én gezellig. Amersfoort is de laatste jaren uitgegroeid tot een echte studentenstad.

Opleidingen
HU Amersfoort heeft een breed aanbod bacheloropleidingen in de vakgebieden:

Gezondheidszorg

  • Management in de Zorg

Maatschappij en Recht

  • Creatieve Therapie

Economie en Management

  • Facility Management
  • Ondernemerschap en Retailmanagement
  • Bedrijfskunde

Onderwijs en Opvoeding

  • Leraar Basisonderwijs PABO
  • Pedagogiek

Aan jou de keuze! Kijk voor een actueel overzicht van het aanbod op www.amersfoort.hu.nl.

Studiebegeleiding
Wanneer je begint met je studie, krijg je een studiebegeleider aangewezen. Je kunt bij je studiebegeleider terecht als je ergens mee zit. Verloopt je studie niet zoals zou moeten? Klop dan aan bij je studentbegeleider. Samen wordt gezocht naar een oplossing.

Faciliteiten
Met je collegekaart maak je gratis gebruik van de HU-Bibliotheek. Je kunt in de bibliotheek van HU Amersfoort onder andere boeken, cd’s en dvd’s opzoeken en lenen en gebruikmaken van de studiefaciliteiten. Zo heb je alle mogelijkheden om een succes van je studie te maken.

Topsporters
Ben je een topsporter en wil je studeren? Dan kun je bij Hogeschool Utrecht terecht. Zowel in Utrecht als in Amersfoort zijn er speciale regelingen voor studenten die een sport op het hoogste niveau beoefenen. Hierdoor kun je je opleiding en je sport goed combineren. Kijk voor meer informatie op www.topsport.hu.nl.

Handicap
Zoals zoveel andere dingen is ook studeren lastiger als je een handicap hebt, maar het hoeft zeker geen belemmering te zijn. Heb je een handicap? Neem dan, voordat je je studie begint, contact op met de studentendecaan van je faculteit.

(088) 481 82 83
info@hu.nl
www.studiekeuze.hu.nl