Het Universitair Gezondheidscentrum (UGC) Heyendael staat voor mensgerichte zorg. Als academische huisartsenpraktijk en onderdeel van de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde van het Radboudumc zetten wij ons actief in voor onderwijs, onderzoek en zorginnovatie.

In het UGC Heyendael sta jij als mens centraal. Wij houden zoveel mogelijk rekening met jouw persoonlijke omstandigheden. Wij vinden werken aan gezondheid en gedrag net zo belangrijk als aandacht voor zorg en ziekte. Deze praktijkvoering is voor ons de basis van de huisartsenzorg: de patiënt als mens behandelen en niet alleen als ziekte.

Nog geen huisarts in Nijmegen?
Het is handig en fijn om je huisarts in de buurt te hebben. Wanneer je net op kamers bent gegaan in Nijmegen is het dus aan te raden om je zo snel mogelijk bij een huisarts in te schrijven. UGC Heyendael is een praktijk die zeer veel ervaring heeft met studenten, we zitten zelfs op de campus! Via onze website kun je je snel en gemakkelijk inschrijven.

Het UGC is alle werkdagen geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Na 17.00 uur en in de weekenden bel je in geval van spoed de Huisartsendienst (CHN) 0900-88 80. We zijn dan alleen voor spoed bereikbaar.

Universitair gezondheidscentrum Heyendael
Gerard van Swietenlaan 3
6525 GB Nijmegen
www.ugcheyendael.nl