Bij Idealis ben je aan het goede adres

Zoek jij een kamer of appartement in Wageningen of Ede? Dan ben je bij Idealis aan het goede adres. Idealis heeft ruim 5.600 kamers en appartementen. Wij zorgen voor een prettige en betaalbare plek, waar je je tijdens je studie of promotie thuis voelt.

Inschrijven
Je kunt je inschrijven op ROOM.nl, een landelijk platform waarop meerdere professionele aanbieders hun aanbod publiceren. Je kunt je inschrijven vanaf 16 jaar, zo bouw je al vroeg wachttijd op. Vier maanden voor de start van je studie, kun je reageren op het aanbod.

Onze kamers
Onze kamers liggen op maximaal 15 minuten fietsen van de campus en het centrum van de stad. We hebben veel verschillende soorten complexen en kamers. Op www.idealis.nl kun je meer lezen over de specifieke kenmerken van onze complexen.

Prettig wonen
Wij vinden het belangrijk dat je tijdens je studietijd prettig kunt wonen. We besteden daarom veel aandacht aan een prettig leefklimaat, het woonplezier en goed onderhoud. En we vinden het belangrijk om met onze doelgroep in contact te blijven om te kijken wat er speelt. Elk complex heeft een eigen complexbeheerder; je kunt altijd bij hem terecht voor vragen.

Nieuwbouw
Het aantal studenten in Wageningen is de afgelopen jaren sterk toegenomen en deze groei zet gestaag door. Dit betekent dat er nieuwe kamers nodig zijn. Daarom gaan we, tot 2022, 1.000 nieuwe kamers realiseren.

Duurzaam
Landelijk en lokaal wordt er een groot beroep op ons gedaan als het gaat om duurzaamheid. En uiteraard delen wij de zorgen over het klimaat en de uitputting van de aarde. We hebben al veel maatregelen genomen en ook door de nieuwbouw zullen we al een forse bijdrage leveren.

Dus, op zoek naar een kamer in Wageningen of Ede? Bij Idealis ben je altijd welkom!