Bij Idealis ben je aan het goede adres

Zoek jij een kamer of appartement in Wageningen of Ede? Dan ben je bij Idealis aan het goede adres. Idealis verhuurt ruim 5.300 kamers en appartementen aan studenten en PhD’ers die studeren of promoveren in Wageningen of Ede. Ook de kamers van WUR-complexen worden via de website van Idealis aangeboden.

Alle kamers liggen op maximaal 15 minuten fietsen van de campus en het centrum van de stad. Je kunt kiezen uit veel verschillende type kamers, met of zonder meubels. En dat voor een gunstige huurprijs. We kunnen niet iedereen aan het begin van het studiejaar aan een kamer helpen, meestal lukt dit binnen 5 maanden na start studie.

Inschrijven
Je kunt je gratis inschrijven op onze website (www.idealis.nl). Ben je van plan volgend jaar in Wageningen of Ede te gaan studeren? Schrijf je dan in tussen 1 januari t/m 7 januari 2019. Alle inschrijvingen van deze periode worden in willekeurige volgorde geplaatst. Schrijf je je na deze periode in, dan betekent dit vanzelf dat de groep die zich tussen 1 t/m 7 januari heeft ingeschreven, voor je staat.

Wil je ons beschikbare aanbod eens rustig bekijken? Ga dan naar www.idealis.nl