Wij zijn een vrijwilligersorganisatie die voor goede doelen werkt. ST.E.F. helpt mensen in nood d.m.v. hulptransporten met tweedehands goederen en kleine financiële sponsoring.

Hulptransporten
In 1994 zijn we begonnen met het vervoer van hulpgoederen. We richten ons helemaal op het vervoer naar Oost-Europa. In eerste plaats gaan onze goederen naar de bevolking in vaak afgelegen dorpen. In de huizen is verwarming en elektra nog niet van zelfsprekend. Onze transporten worden naar een verzamelpunt gebracht. Een plaatselijke coördinator zorgt dat de goederen worden verdeeld aan de mensen die het echt nodig hebben.

Hoe betalen we de transporten
Van de verkoop van goederen. De goederen komen in de eerste plaats van particulieren. De goederen worden in onze winkels verkocht en dat zijn onze inkomsten. De mensen die bij ons werken zijn allemaal vrijwilligers.

Onze ST.E.F. winkels
De goederen worden bij binnenkomst gesorteerd. Een deel wordt verkocht en een deel gaat op transport. In onze winkels verkopen we eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een complete huisinrichting. En alles voor de kleine beurs.

Huisopruimingen
Als er iemand overleden is en u wordt belast met het opruimen van de inboedel kan ST.E.F. dat voor u verzorgen. U belt tel. 06 – 53 14 18 20 en vraag naar mevrouw M. van den Hoek. U maakt een afspraak voor een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging wordt er een datum vastgelegd voor de opruiming. Er wordt gekeken of er een bedrag berekend moet worden voor de te maken kosten. Op de afgesproken datum wordt door ons de inboedel opgehaald. Ook halen wij indien nodig de vloerbedekking eruit, mits deze niet geplakt ligt en voeren dit voor u af. Op deze manier geeft u de goederen die uit zo`n huisopruiming komen een tweede kans.

Onze vestigingen
ST.E.F. LEEUWARDEN
Edisonstraat 14
8912 AW Leeuwarden
(058) 216 33 60
Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag 12.00 -17.00 uur

ST.E.F. JISTRUM
Rijksstraatweg 13
9258 CX Jistrum
(0512) 47 15 32
Openingstijden: Dinsdag en donderdag 13.00 – 17.00 uur

info@stef-friesland.nl
www.stef-friesland.nl