De beste nieuwe acts check je in een 16e-eeuwse gevangenis

Welke acts zijn nu echt booming? Wie zie je over een jaartje op de grote festivals? Voor de nieuwste binnen- en buitenlandse acts kom je bij podium Asteriks. Asteriks organiseert shows op verschillende locaties in de stad. Bijzonder wel, want de ene keer sta je in een omgebouwde theaterzaal en de andere keer midden in de Prinsentuin.

Naast concerten houdt Asteriks ook hete clubavonden, waarbij je kunt dansen tot diep in de nacht. Ontdek voor € 7,50 toonaangevende artiesten in verschillende genres, zoals indiepop, psychedelische rock, hiphop of techno.

Over podium Asteriks
Asteriks is een podium dat zich richt op aanstormend talent. Het biedt plek aan aanstormende bands en acts uit Nederland en vult deze optredens aan met aansprekende acts uit het buitenland. Momenteel organiseert podium Asteriks shows op verschillende locaties, zoals de Koperen Tuin, Zalen Schaaf, Tryater en Neushoorn Café.

Vanuit Asteriks zijn meerdere festivals ontstaan, waaronder Welcome to The Village, Jailbreak Festival en Into The Grave. Het podium wordt volledig gerund door een ploeg van ongeveer zestig hardwerkende vrijwilligers.

We zien Asteriks niet alleen als een podium, maar als een collectief van jonge creatievelingen met een gedeelde liefde voor het ontwikkelen van mooie dingen, die onze omgeving een stukje leuker maken. Zo bieden we de stad een podium waarin iedereen zijn talenten kan ontwikkelen.

www.podiumasteriks.nl