Praktijk voor Tandheelkunde & Implantologie Wageningen

In onze praktijk zijn alle tandheelkundige behandelingen mogelijk met uitzondering van orthodontie.  Wij werken met de modernste technieken en materialen en investeren voortdurend in ‘up to date’ werken.

In onze praktijk is het bijvoorbeeld mogelijk bij de vervaardiging van kronen en bruggen de tanden en kiezen met een speciale mondcamera te scannen, waardoor er meestal geen afdrukken (happen) meer nodig zijn.

Wij hechten grote waarde aan een prettige en duurzame relatie met jou. Wij kiezen bewust voor een relatief kleine praktijk met een vast team van tandartsen, mondhygiënisten en assistentes voor wie de zorg, die bij jou past en die jij wenst, centraal staat.

Wij werken uitsluitend samen met tandtechnische laboratoria waarvan wij zeker weten dat hun werkstukken voldoen aan de te stellen kwaliteitseisen met betrekking tot duurzaamheid en biologische veiligheid. Dit geldt ook als daardoor een tandtechnisch werkstuk iets duurder wordt t.o.v. een bijvoorbeeld in het buitenland vervaardigd werkstuk.

De praktijk (verwijspraktijk) is gespecialiseerd in alle soorten behandelingen met behulp van implantaten. Dit houdt in het aanbrengen van implantaten, het doen van kleine chirurgische correcties van de kaken om deze geschikt te maken voor implantaten (in geval er onvoldoende bot aanwezig is) én het vervaardigen op de implantaten van een prothetische voorziening.

Onze mondhygiënisten zijn zeer ervaren. Voor zowel preventieve als curatieve parodontale zorg ben je bij hen in uitstekende handen.

Heb je behoefte aan meer informatie met betrekking tot jouw specifieke probleem, aarzel dan niet om een afspraak te maken voor een consult. Wij zijn je graag van dienst !

Praktijk voor Tandheelkunde & Implantologie Wageningen
Kemphaanweide 1
6708 BR WAGENINGEN
Telefoon: 0317-418017
Spoednummer: 0318-611888