Dat is een flinke switch hè: van de middelbare school door naar het studentenleven rollen. Niet alleen gaat je dagelijkse ritme (of juist een gebrek eraan) er anders uitzien, ook het financiële plaatje is een wereld van verschil. Biertje hier, borrelhapje daar. Nu krijgt elke student van de overheid een financieel steuntje in de rug, maar daarmee ben je er nog niet. Het hebben van een bijbaantje biedt uitkomst. 

 

 

 

Bijbaan in de horeca

Vraag een aantal studenten welk bijbaantje ze hebben en het gros zal antwoorden met ‘in de horeca.’ Verrassend? Verre van! Studenten houden van de horeca en de horeca van hen (lees: jou). Zo is het qua werktijden vaak goed met de opleiding te combineren, is het leuk, sociaal werk om te doen en verdient het prima. 

Bij restaurant Black & Blue in Amsterdam doen we daar nog een schepje (of twee, drie) boven op. Komt ‘ie: 

  • Vanaf 4 uur per week kan je al aan de slag
  • Ontvang een bovengemiddeld salaris plus fooi
  • Geniet van een rits aan doorgroeimogelijkheden. Van runner tot barmedewerker en wie weet zelfs wel tot leidinggevende. Mooie kansen waar je veel van leert. Lessen waar je je hele leven plezier van hebt
  • Werk in een enthousiast, jong team inclusief gezellige naborrels
  • Krijg 30% korting in al onze restaurants. En dat zijn er nogal wat: Black & Blue Leliegracht, Black & Blue Reguliersdwarsstraat, Bleu, Black en RED.

 

 

 

Over Black & Blue

Steaks en salades, dat is waar we jaren geleden bij Black & Blue mee zijn begonnen en nooit meer mee zijn gestopt. Dit heeft ons zelfs internationaal erkenning gegeven. Kenners hebben onze malse steaks bekroond tot ‘the 50 best steaks in Europe.’ TROTS! 

Waar we voor staan? Goed, puur eten in een gastvrije ambiance. Geen poespas, geen hoog hipstergehalte, wel mooie ingrediënten voor eerlijke prijzen. Ons vlees is biologisch en wordt op de Josper houtskoolgrill bereid. Vegetarisch, vegan of andere dieetwensen? Van snelle lunch, koffiepitstop tot drie-gangendiner? Black & Blue (en onze andere vestigingen) zijn het go-to adres. Mogen we dat zeggen? Ja, dat mogen we!

 

 

Solliciteren? Solliciteren!

Wil je het mensen graag naar de zin maken, in korte tijd veel leeftijdsgenoten leren kennen en daarbij een extra zakcentje verdienen? Laat van je horen. Stuur ons een e-mail naar info@restaurantblackandblue.nl. Wie weet ben jij binnenkort één van onze nieuwe gezichten. Kunnen niet wachten!