Nieuwe mensen ontmoeten, iets goeds doen voor een ander en tegelijkertijd je talenten ontwikkelen en je CV een boost geven? Dat kan met vrijwilligerswerk. Er zijn, met zo’n 1000 verschillende vrijwilligersklussen in Amsterdam, genoeg mogelijkheden.

Van online buddy tot je handen uit de mouwen steken in de stadsnatuur, van webredacteur tot chauffeur, van digitaal zingen met ouderen tot fotograferen, van helpen in een museum tot dieren verzorgen op een kinderboerderij. Van kleine klusjes tot langere projecten of wekelijkse activiteiten. Hier zit vast iets tussen dat past bij jouw wensen en agenda.

Doe je mee?

Hoe vind je iets dat bij je past?
Kijk eens op de online vacaturebank van Vrijwilligers Centrale Amsterdam. Daar zie je makkelijk en snel een overzicht van alle vrijwilligersmogelijkheden in Amsterdam. Je kunt zelf filteren op sector, doelgroep, tijdsinvestering, etc. En als je het fijner vindt als iemand even met je mee kijkt en denkt, kun je een afspraak maken op het spreekuur vrijwilligerswerk. Dit kan zowel online als fysiek.

Ga naar de vacaturebank van Vrijwilligers Centrale Amsterdam of bel 020-5301220