Robin (19) wil veel bellen zonder ergens aan vast te zitten

Ze is net begonnen met haar hbo-opleiding op het Amsterdam Fashion Institute en sloot een paar maanden geleden een Sim Only abonnement af bij Lebara. Zie je Robin, dan is de kans groot dat ze aan het bellen is. Met haar zusje die ze elke dag belt, of met een van haar studiegenootjes om wat af te spreken. Ideaal dus, dat ze bij Lebara voor heel weinig onbeperkt kan bellen en sms’en.

Onbeperkt bellen en sms’en
“Ik zag in de MyLebara app dat ik op de helft van de maand al over mijn belminuten zat”, vertelt Robin. “In plaats van iedere keer een extra bundel te kopen, heb ik toen voor € 2,- per maand onbeperkt bellen en sms’en aangezet.

Probleem opgelost. Ik vind het handig dat je dat soort opties gewoon meteen kunt activeren in de app, of uitzetten als je het niet meer nodig hebt.”

Nog meer opties
Een andere extra optie die Robin binnenkort gaat activeren, is onbeperkt bellen naar het buitenland. “Mijn oudere zus gaat een half jaar stagelopen in Amerika bij een consultancybureau. Ik ga haar superveel missen, maar kan op deze manier voor € 5,- per maand met haar blijven bellen zoals ik nu ook doe. En als ze terugkomt, zet ik de optie weer uit.”

Echte flexibiliteit
Ook fijn: een abonnement dat maandelijks te wijzigen is. “Ik heb nu een abo van 24 maanden, maar ik vind het fi jn dat ik die alsnog iedere maand gratis omhoog of omlaag kan zetten. Wie weet wat ik in de toekomst ga doen. Het is top om die flexibiliteit te hebben.”

Ook voordelig bellen, sms’en en internetten zonder gedoe?
Stel nu je abonnement samen op www.lebara.nl/sigids en kies je voor Sim Only met een looptijd van 24 maanden? Dan krijg je als extraatje € 25,- cashback!

Mail na je bestelling je naam, mobiele nummer en e-mailadres waarmee je het abonnement hebt aangevraagd naar student@lebara.nl en we storten het geld binnen een maand op je rekening.

Deze cashback actie is geldig tot en met 31 oktober 2020 en alleen via www.lebara.nl/sigids.