Kom jij studeren in Enschede? En wil jij het maximale uit je studententijd halen? Lees dan verder hoe jij van je studententijd de mooiste tijd maakt! A.S.V. Taste is met ruim 550 leden de grootste en meest ondernemende studentenvereniging van Enschede.

De vereniging kent verschillende jaarclubs, disputen, genootschappen en commissies. Taste, opgericht in 1988, is sinds 1996 gevestigd in de Pakkerij aan de Oude Markt. Hier komen de leden verschillende dagen in de week bijeen op Sociëteit Antigoon. Jaarlijks organiseert Taste een aantal mooie evenementen. Natuurlijk worden er, zoals een studentenvereniging betaamt, grote feesten georganiseerd. Daarnaast zet Taste ook activiteiten met een wat serieuzer karakter neer. Denk hierbij aan een openluchtbioscoop, een besturendag en de Taste Business Tour. Deze activiteiten georganiseerd door Taste leden, zorgen voor leerzame ervaringen en mooie manifestaties.

Vrienden voor het leven!
Binnen onze vereniging bestaan er verschillende verbanden tussen leden, zoals jaarclubs, disputen, besturen, commissies en genootschappen. We hebben bijvoorbeeld zo’n dertig commissies, die het mogelijk maken de meest uiteenlopende activiteiten voor de vereniging te organiseren. In deze verbanden worden vriendengroepen voor het leven gevormd.

Eigen kroeg en commissieruimtes
Onze sociëteit ‘Antigoon’ bevindt zich midden in het centrum in de Pakkerij aan de Oude Markt. Op de sociëteit is een kroeg te vinden, waar we samen borrelen, en ook een aantal bijruimtes waar het bestuur overdag zit en commissies kunnen vergaderen.

Allemaal leuk en aardig, die ontspanning en gezelligheid, maar uiteindelijk zijn we hier allemaal met hetzelfde doel: studeren! Vaak zitten leden samen te studeren in de bibliotheek en eens per module wordt er een heerlijke lunch georganiseerd. Zo kan je daarna weer vol goede moed verder studeren!

Mocht je na het lezen nog vragen hebben of geïnteresseerd zijn in onze vereniging of het lidmaatschap, neem dan gerust contact met ons op of kom vooral eens langs in de Kick-In! Neem ook een kijkje op de website www.studentworden.nl!

Oude Markt 24a
7511 GB Enschede
asvtaste.nl