Het Studiesuccescentrum coacht! Als student bij Saxion ben je zelf aan zet om van je studie een succes te maken. Dit betekent echter niet dat je er alleen voor staat! Het Studiesuccescentrum heeft allerlei voorzieningen waar je gebruik van kunt maken, voordat je start én tijdens je opleiding.

Ben jij op zoek naar tips en trainingen om effectiever te studeren, iets aan je uitstelgedrag te doen, te werken aan je persoonlijke ontwikkeling of je taalvaardigheid te verbeteren? Of wil je spreken met een decaan of een psycholoog? Wil jij hulp bij het maken van de juiste studiekeuze of wil je sporten bij Saxion? Kortom: wil jij het maximale uit je studie halen? Dan is het Studiesuccescentrum er voor jou tijdens je studie!

Het Studiesuccescentrum coacht je om succesvol te studeren bij Saxion. Dit doen zij op de gebieden persoonlijke ontwikkeling, effectief studeren, taal, studiekeuze, carrière, sport en cultuur.

Werken tijdens je studie
De opleidingen van Saxion spelen in op de behoefte van de arbeidsmarkt. Theorie en praktijk zijn daarom sterk met elkaar verbonden. Het is goed om al tijdens je opleiding werkervaring op te doen. Je kunt daarvoor terecht bij Randstad Student. Dit uitzendbureau speciaal voor studenten en afgestudeerden biedt (bij-)banen die bij je studie passen. Een perfecte start voor een goed CV.

Kijk op www.saxion.nl/succesvolstuderen voor meer informatie!