Coop is altijd dichtbij in Arnhem. Met negen supermarkten in en om de binnenstad is er altijd een winkel bij jou in de buurt. Je vindt er producten die écht lekker en goedcoop zijn. Elke dag vers en van goede kwaliteit.

Coop staat voor dichtbij, lekker en goedcoop. Onze winkels hebben een compleet assortiment. Voor een goed ontbijt of lekkere lunch vind je in ons ruime vers en to go-aanbod alles wat je nodig hebt. Zo bakken we het brood elke dag – tot sluitingstijd – vers voor je af en zijn er verschillende losse broodjes verkrijgbaar. Op onze groente- en fruitafdeling koop je eieren per stuk en schep je precies het aantal tomaatjes dat je nodig hebt. Zin in verse jus d’orange? Die pers je gewoon zelf in onze winkels. Handig!

Makkelijke maaltijd
Natuurlijk helpen we je ook met het maken van een makkelijke maaltijd. Op www.coop.nl/recepten doe je inspiratie op voor een simpele salade, eenpansgerecht of budgetmaaltijd. En dankzij onze kwaliteitshuismerken, zoals g’woon, blijven je boodschappen betaalbaar!

Bier en borrelhapjes
Borrel of barbecue op de planning? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Onze supermarkten hebben een ruime keuze in wijn en (gekoeld) bier: zowel losse flesjes, sixpacks als kratten. En met onze tapas maak je snel en voordelig je borrel compleet. Drie verschillende borrelhapjes – van olijven tot kaasblokjes en pesto – voor slechts € 5,-!

Ruime openingstijden
Is het bier bij het eten al op? Of wil je vóór college nog snel een snack scoren om de dag door te komen? Onze supermarkten hebben ruime openingstijden. Zo is de supermarkt aan de Spijkerlaan bijvoorbeeld elke ochtend al om 8.00 uur open (op zondag om 10.00 uur) en sluit om 21.00 uur.