Stardust is de All American Bowling & Party Lounge in Limburg. Geheel in Amerikaanse stijl, doen wij er alles aan om jou een leuke dag en mooie herinneringen te bezorgen. Bowlen is heel leuk!

Je maakt je uitje of feestje compleet met lekker eten en een drankje in All American sfeer. In ons Giant Grill restaurant eet je gezellig én lekker. Op de Giant Grill maak je zelf de lekkerste gerechten klaar, zoals een zelf samengestelde Big Stick (vlees-en-groenten-spies), een Fish-in-a-Bag, een Veggie-Bag, hamburgers of spareribs. In de Party Lounge kun je relaxen en bijkletsen met je vrienden of familie. Hier vier je je feestje geniet je van typisch Amerikaanse Fingerfood-hapjes, drink je cocktails en meer!

Voor de ultieme Stardust-beleving, hebben wij verschillende Food & Party Deals (arrangementen) voor je samengesteld, waarbij je al dit leuks (bowlen, eten, drinken en loungen) combineert!

Echte bowlingbanen
Stardust is het enige bowlingcentrum in Sittard waar je écht Amerikaans kunt bowlen! Op onze professionele en geautomatiseerde bowlingbanen worden ook regelmatig bowlingwedstrijden gehouden, dus dit is dé plek om te laten zien hoe jij die strikes gooit! Voor de echte bowlingervaring kom je naar Stardust!

Studentenkorting
Studenten krijgen het 2e uur bowlen geheel gratis van maandag tot en met donderdag.

Rijksweg-zuid 210
6134 AG Sittard
046 – 452 31 11
www.bowlingstardust.nl