Bowling Enschede, gevestigd op Go Planet is het mooiste bowlingcentrum van Enschede. Het beschikt over 16 zeer moderne bowlingbanen. De computergestuurde beeldschermen geven uw scores tijdens het bowlen nog meer kleur. Ideaal voor studenten. Het is altijd gezellig!

Bowling Enschede beschikt over een prachtig en sfeervol restaurant welke gekoppeld kan worden aan ons bowlingcentrum. Dit restaurant leent zich perfect voor diverse soorten buffetten, all in arrangementen, vergaderingen en presentaties. Laat je verrassen door de oneindige mogelijkheden en veelzijdigheid van het restaurant!

Studentenkorting
Donderdags hebben we studentenkorting en maandags is het 2e uur gratis. Kijk op onze website voor de voorwaarden.

Bowling Enschede bevindt zich op Go Planet Parc, de uitgaansboulevard van Enschede. Op dit park vind je ook de megabioscoop Kinepolis met 10 zalen, een kartbaan, een 400 meter overdekte ijsbaan en een grote evenementenhal met vaak nationale maar ook internationale artiesten, optredens en evenementen.

Ook kun je jouw bezoek combineren met een bezoek of rondleiding aan De Grolsch Veste, het stadion van FC Twente. Dit stadion vindt u op 2 minuten loopafstand van Bowling Enschede. Op steenworp afstand vind je ook Kinepolis, het voormalige Wolff Cinestar, Soccer Inside en IJsbaan Twente.

bowling-enschede.nl
053-4753456