Cambio maakt van jouw oude fiets een nieuw exemplaar!
Nog een prima fiets in de schuur staan, maar eigenlijk kan hij wel een opknapbeurt gebruiken? Cambio knapt de fiets helemaal op, bepaalt samen met jou de nieuwe, gewenste kleuren.

Aan de Diepenveenseweg vind je de fietsenwerkplaats van Cambio. Daar kun je terecht voor reparaties of een opgeknapte, tweedehands fiets. 
Maar je vind er ook heel bijzondere soorten fietsen: de Recycle, die hier helemaal wordt opgebouwd uit tweedehands en nieuwe onderdelen en de Verhipmijnfiets!; jouw eigen fiets, maar helemaal volgens jouw wensen gepimpt. Ook voor uw eigen bedrijfsfiets kunt u bij Cambio terecht en natuurlijk voor de enige echte Go Ahead Eagles bike!

Onder begeleiding van twee ervaren fietsenmakers en een werkbegeleider werken dagelijks ruim twintig monteurs – met een afstand tot de arbeidsmarkt – in de fietsenwerkplaats. 
De werkzaamheden variëren van demontagewerk tot eenvoudige reparaties, van het ambachtelijk spaken van een wiel tot het compleet opbouwen van een Recycle of het pimpen van een fiets.
Cambio levert maatwerk voor de monteurs; er wordt gekeken naar wat iemand kan en wil. 
Uitdagend werk in een plezierige werkomgeving, de ervaring leert dat dat leidt tot groei van de werknemers.

  • 2e hands fietsen
  • Betaalbare reparaties
  • Nieuwe Recycle bikes
  • Verhip mijn fiets!

Diepenveenseweg 1b
7412 AK Deventer
0570 622 210
www.verhipmijnfiets.nl