De Stichting Studentengezondheidszorg (SGZ) is er speciaal voor studenten. De SGZ bestaat uit de afdelingen SPD Studentenpraktijk Delft (SPD) en Studentengezondheidszorg (SGZ). Je kunt er terecht voor huisartsenzorg (Studentenpraktijk Delft), met vragen en problemen die met het studeren te maken hebben en voor vaccinaties voor studie gerelateerde reizen (Studentengezondheidszorg). .

Studentenpraktijk Delft
De Studentenpraktijk Delft is een reguliere huisartsenpraktijk. Als je in Delft woont en er nog geen huisarts hebt, kun je je bij de huisartsen van de Studentenpraktijk Delft in schrijven. Dit kan online op www.sgzstudent.nl.

Studentengezondheidszorg
Bij de studentenartsen van de Studentengezondheidszorg kunnen studenten van de TU Delft voor een aantal zaken kosteloos of met korting terecht. Vaak is dan wel een doorverwijzing voor een daartoe bevoegde TU-medewerker noodzakelijk. Het kan bijvoorbeeld gaan om het opstellen van een medische verklaring ten behoeven van je studie, een keuring voor een stage of vaccinaties voor een studiereis.

De Stichting Studentengezondheidszorg is gehuisvest in een gezondheidscentrum ( met o.a. een apotheek, tandartsen, fysiotherapie, logopedie en psychologen).

Hoofdlokatie
Gezondheidscentrum de Hoed
Kampveld 10a
2611 DA Delft

Campuslokatie (binnenkort weer verwacht)
Kanaalweg 4
2628 EB Delft

Huisarts – Studentenpraktijk
(015) 799 90 50, spd@sgz.nl
www.sgzstudent.nl

Studentenarts – Studentengezondheidszorg
(015) 212 15 07, info@sgz.nl
www.sgzstudent.nl