Zeven jaar geleden wist deze mooie, duurzame onderneming al voet aan de grond te krijgen en dat succes is het afgelopen decennia alleen maar gegroeid. Wie schitterende meubels een tweede leven wil geven in een tof interieur kan bij Meubel Depot niet mis pakken.

We besteden meer dan ooit aandacht aan ons interieur, maar tegelijkertijd hechten we waarde aan hergebruik en duurzaamheid. Wie van zijn meubel(s) af wil, komt al gauw terecht bij de Kringloper. Een nobel doel, maar niet iedereen wil piekfijne meubels zonder vergoeding de deur uit doen. Een verkoopsite kan uitkomst bieden, maar dat zorgt vaak voor een hoop rompslomp.

Meubel Depot pakt het even simpel als klantvriendelijk aan. Het bedrijf haalt de meubels die voldoen aan de eisen van Meubel Depot op het afgesproken tijdstip op, of het meubelstuk nu op zolder staat of in de kelder. In een schitterende showroom van bijna tweeduizend vierkante meter worden de meubels verkocht en jij als verkoper krijgt veertig procent van de opbrengst of zelfs vijftig procent als je het meubel zelf komt brengen.

Iedere maand weet Meubel Depot duizend tot tweeduizend stoelen, tafels, kasten of bankstellen te verkopen en dat met een gemiddelde verkooptermijn van slechts twee weken. Na verkoop ontvang je netjes de vergoeding. Het hele verkoopproces is volledig geautomatiseerd waardoor je de verkoop op de voet kunt volgen. Meubel Depot is eerste en de enige die op deze manier werkt en daar zijn ze met recht trots op, evenals de uitstekende reviews die Meubel Depot regelmatig krijgt.

Het mag duidelijk zijn dat wie op zoek is naar andere, prachtige meubels tegen een meer dan scherpe prijs ook bij Meubel Depot Sittard aan het goede adres is. Het kan niet anders dat in die giga showroom, ook jouw favoriete meubelstukken voor je studentenkamer staan!

Meubel Depot
Dr. Nolenslaan 151
6136GM Sittard
046-2100104
info@meubeldepot.nl
www.meubeldepot.nl