Studentenkamers.com verhuurt een 70-tal studentenkamers in Heerlen, allemaal gelegen op fietsafstand van zowel de Zuyd Hogeschool als van het stadscentrum. Hieronder hebben we op een rijtje gezet wat de voordelen zijn als je via ons huurt.

  • Onze kamers hebben WIFI, internet en een TV aansluiting. In al onze huizen is een wasmachine en een fietsenstalling aanwezig.
  • Wij beschikken over hele mooie kamers, die allemaal zeer goed onderhouden worden.
  • De veiligheid in onze huizen heeft voor ons zeer hoge prioriteit. Alle panden zijn voorzien van goedgekeurde brandblusapparatuur, rookmelders, noodverlichting en vluchtwegen.
  • Ook hechten wij zeer veel waarde aan goede hygiënische omstandigheden en een prettige sociale sfeer in de huizen.
  • Wij zijn persoonlijk zeer betrokken bij de gang van zaken in onze huizen. Daarom hebben wij voor de goede communicatie en het directe contact met de bewoners o.a. een App-groep, waarin de bewoners onderling, maar ook rechtstreeks met ons contact kunnen opnemen.
  • Onze doelstelling is: een student een betaalbare, aangename, schone en veilige woonomgeving bieden, waarin hij in een positieve sociale omgeving toch voldoende persoonlijke vrijheid heeft om zich te kunnen ontplooien!

Dus, zoek je een studentenkamer in Heerlen, kijk dan op onze website welke kamers vrij zijn of binnenkort vrij komen en maak een afspraak om de kamer(s) vrijblijvend te bezichtigen.

Wij vragen géén registratie- of bemiddelingskosten!

Studentenkamers.com
info@studentenkamers.com
Heerlen