De betere film zie je in Natlab!

Naar Natlab ga je voor de nieuwste films en theatervoorstellingen, voor een talkshow of debat, voor goed en betaalbaar eten en drinken, binnen of in de zon op het terras. Of zomaar, omdat er altijd iets te doen is. Uiteraard krijg je als student korting op je entreekaartje!

In Natlab op Strijp S -het vroegere Natuurkundig Laboratorium van Philips- sta je op historische grond. Hier sprak Einstein ooit en hier werden alle grote uitvindingen gedaan (het cassettebandje, de cd) die de basis legden voor de 21e eeuwse beeldcultuur.

Natlab is anno 2017 een culturele ontmoetingsplaats waar je elke dag de beste films van dit moment ziet. Van ’s ochtends tot ’s avonds zie je in Natlab films van zowel grote makers als veelbelovende talenten van over de hele wereld. Van Oscarwinnaar tot low budget documentaire, van drama tot animatiefilm of thriller…!

Kom filmquizzen in Natlab
Ook leuk: om de maand -altijd op de laatste woensdag van die maand- vindt in Natlab dé filmquiz van Eindhoven plaats te midden van de filmsets van BROET, met een bar in de zaal en een professionele jury o.l.v. filmmaker Fabian van Dongen. Van Hollywood tot arthousefilms, van soundtracks tot ‘ken de regisseur’ en nog veel meer. Verzamel je filmfreakvrienden, wapen je met filmfeitjes en ga ervandoor met een van de prijzen. En natuurlijk met de eeuwige roem!

Kastanjelaan 500
5616 LZ Eindhoven
(040) 294 68 48
www.natlab.nl