Midden in de binnenstad van Enschede zit Concordia Film | Theater | Beeldende kunst. Hier kan je genieten van de mooiste (inter)nationale films, documentaires en meer in twee filmzalen én de prachtige theaterzaal.

Concordia heeft niet alleen theatervoorstellingen en expositieruimtes, maar ook worden er uiteenlopende topfilms gedraaid. Elke week zijn er nieuwe premières en voor iedereen is er wat wils. Of je nu van documentaires, actiefilms of animatie houdt, Concordia heeft het. En dat allemaal op loopafstand van station Enschede.

Daarnaast heeft Concordia toffe voorpremières, klassiekers, specials, lezingen en verschillende filmfestivals zoals het Nederlands Film Festival, Cinekid en IDFA. Dit maakt Concordia uniek vergeleken met de grotere bioscopen in Twente.

Ook is er speciale filmclub voor studenten en Young Professionals: Cinema Unfiltered. Hierbij draait Concordia elke laatste dinsdag van de maand een (arthouse) film die je niet wilt missen. Aansluitend wordt er een borrel gedronken en kan er nagepraat worden over de film.

Cineville
Sinds kort kan je bij Concordia ook terecht met een Cinevillepas. Deze geeft je onbeperkt toegang tot 50 bioscopen in Nederland. Zo kan je onbeperkt films kijken voor een vast bedrag per maand. Een Cinevillepas heb je al vanaf € 17,50 per maand. Ideaal voor studenten omdat je zo overal films kan kijken.

Oude Markt 15
7511 GA Enschede
www.concordia.nl