Den Bosch, veelal bekend om haar vele kleine kroegen en Bourgondische uitstraling. Maar naast deze goede oude gezelligheid kan je er als student ook een prachtig studentenleven meemaken.

Gremio Unio is de oudste en met zevenhonderd leden de grootste studentenvereniging van Den Bosch. Deze studentenvereniging is speciaal voor studenten van de HAS Hogeschool. Door enthousiaste leden, commissies, ambities en een eigen kroeg in de binnenstad is deze vereniging in 2017, 50 jaar geworden.

Onze sociëteit, te vinden op de Wolvenhoek is de thuisbasis van twaalf commissies, vijf disputen en tientallen jaarclubs. In onze sociëteit is niks te gek, maak er een ballenbak van, zet een jacuzzi neer of houdt deze sociëteit vijftig uur lang aan een stuk geopend. Ook organiseren wij grote evenementen als Ter Land Ter Zee en in Den Bosch op de parade.

Om lid te worden van k.s.v. Gremio Unio kun je je inschrijven voor de introductieweek op onze website waarbij je Den Bosch, de vereniging en je collega-studenten goed leert kennen.

Door lid te worden van Gremio Unio;

  • Kun je meer studenten en studies van de HAS leren kennen
  • Kun je meer studenten van verschillende leerjaren leren kennen
  • Kun je leren organiseren, boekhouden, vergaderen en leidinggeven
  • Kun je Den Bosch als studentenstad goed leren kennen
  • Kun je meer talenten van jezelf ontdekken die je in eerste instantie niet op je opleiding ontdekt.

Onze lijfspreuk luidt ‘Nil Volentibus Arduum’ dat betekent dat niets onmogelijk is voor hen die willen. Wat wij willen, dat kunnen wij en ondernemen wij.

Meer informatie? Stuur een mailtje naar hoofdbestuur@gremio-unio.nl of ga naar www.gremio-unio.nl.