CrossFit is niet bepaald hetzelfde als een uurtje fitnessen. In plaats van de apparaten die je bij de sportschool om de hoek vindt, gebruik je bij onze box vooral je eigen lichaamsgewicht en wat losse materialen zoals halters en kettlebells. 

Dat betekent dat je altijd kunt rekenen op een workout die jouw verschillende spiergroepen op hoge intensiteit laat samenwerken.
Dus of je nu een zwaar object optilt of wegduwt, de lucht in springt
of de longen uit je lijf rent: alle oefeningen die je tijdens onze krachtige training uitvoert leiden tot verfijnde motorische vaardigheden, ongekende kracht en continue progressie. Kortom: alles waar je wél op zit te wachten.

Toegewijde coaches
Bij CrossFit Ede – Vallei heb je onze volledige aandacht. Dankzij onze persoonlijke aanpak kun je uitgaan van maximaal 12 deelnemers per groep en toegewijde coaches die hun deskundigheid inzetten om je te helpen je doel te bereiken.

Wij vinden het belangrijk dat je vooruitgang boekt op een snelle, maar vooral ook veilige manier. Onze coaches kennen je niet alleen bij naam, maar weten ook hoe je beweegt, of je een beperking hebt en wat voor jou belangrijk is.

Om alles uit jouw abonnement te halen, kun je elk halfjaar een privésessie met een coach aanvragen.

Haal het beste in je naar boven
CrossFit sleurt je uit de dagelijkse sleur en haalt het beste in je naar boven. Elke workout is gevarieerd, functioneel en wordt uitgevoerd op hoge intensiteit. Daardoor ontwikkel je een goede conditie en enorme kracht, fysiek én mentaal. 

Proefles
Wil je weten of CrossFit Ede – Vallei bij jouw mindset past? Meld je aan voor een proefles. We raden je aan om een basisles (Fundamentals) mee te pakken. Past dit niet in jouw agenda? Dan kun je ook een Workout of the Day meedraaien. Meld je aan via het proeflesformulier en de rest wordt geregeld.

Contact
Max Planckstraat 34
6716 BE Ede
06 14 56 84 71
info@crossfitede.nl
www.crossfitede.nl

Openingstijden
Ma-Vr 07:00-21:30
Za 08:15-12:15 (voor meer details zie ons lesrooster)