We kennen het allemaal, zeker wanneer je studeert. Het ene feestje na het andere en na een avondje doorzakken hebben we allemaal de wallen onder onze ogen. Gelukkig verdwijnen die vanzelf weer. Maar wil jij echt langdurig plezier hebben van je mooie huid, dan zijn deze tips, zelfs voor studenten met tijdgebrek, goed te doen!

Huidverzorgingstips van de professionals
Je huid is nog jong en een van de meest belangrijke tips die we kunnen geven is voldoende water drinken. Water zorgt ervoor dat afvalstoffen kunnen worden afgevoerd en je organen hun werk kunnen doen. Overdaad is niet nodig, maar probeer elke dag anderhalve liter te drinken.

Daarnaast is het goed een verzorgingsritueel te hebben. Maak elke ochtend- en avond je huid schoon. Restjes make-up, zweet en vuiligheid van de dag die op je huid blijven zitten, zorgen ervoor dat je huid niet kan ademen. Het gevolg is dat deze vuiligheid zich ophoopt en er huidproblemen kunnen ontstaan. Als laatste een lastige; vermijd teveel stress. Dat is een uitdaging, want als student heb je het natuurlijk druk! Blijf zoeken naar balans en plan voor jezelf ook tijd voor ontspanning.

Jezelf durven zijn dankzij Huidtherapie Eemland
Gaan studeren betekent voor jezelf kiezen. Je wilt eruit halen wat erin zit. Dat geldt ook voor je huid. Heb jij van alles geprobeerd en lukt het maar niet jouw huid te laten stralen? Of wil je professioneel advies bij specifieke huidproblemen zoals acné of ongewenste haargroei? Laat je dan adviseren bij Huidtherapie Eemland. Maak online een afspraak voor je gratis intakegesprek op een van onze locaties in Schothorst of Vathorst. Ons advies is vrijblijvend en voor jou op maat.

Met onze behandelingen en wat eigen ondersteuning kan ook jouw huid er langdurig stralend uitzien! Wij hebben geen lange wachttijden en helpen je met eerlijke en juiste informatie. Wacht niet langer om jezelf te laten zien en te genieten van alles wat het studentenleven je te bieden heeft!

Je vindt ons op:
www.huidtherapie-eemland.nl
info@huidtherapie-eemland.nl
(033) 203 70 30