Persoonlijk, betrokken en altijd bereikbaar

Apotheek Hanzeplein is als één van de weinige apotheken in Groningen 7 dagen per week geopend. Door onze professionele werkwijze zorgen wij ervoor dat we kunnen beschikken over voldoende informatie om voorgeschreven medicijnen op een verantwoorde manier aan jou af te kunnen leveren. Ongeacht of je als patiënt bij ons ingeschreven staat of niet!

In een jonge en moderne studentenstad als Groningen, moet ook de apotheek met zijn tijd meegaan. Apotheek Hanzeplein beschikt over een modern automatiseringssysteem, waarin zoveel mogelijk relevante informatie staat opgeslagen. Uiteraard zeer goed beveiligd tegen onrechtmatig gebruik. Daarnaast zijn wij via het grootste zorgnetwerk van Nederland gekoppeld met vele andere zorgverleners in de provincie, waaronder apotheken, huisartsen en ziekenhuizen.

24 uur per dag medicatie ophalen uit de uitgifteautomaat
Zie je even geen mogelijkheid om binnen de openingstijden van de apotheek je medicatie af te halen? Dan kun je nu gebruik maken van de Afhaalkluis. De Afhaalkluis geeft je 24 uur toegang tot je medicatie. Er zijn geen wachttijden en je bepaalt zelf wanneer je jouw medicatie afhaalt. 

Apotheek Hanzeplein
Hanzeplein 122
9713 GW Groningen
T: 050 311 50 20
F: 050 311 50 21