Studentenkorting bij New York Pizza Nijmegen

Studeren is al duur genoeg! Daarom maken wij het extra aantrekkelijk voor studenten om onze overheerlijke pizza’s te bestellen. Want op vertoon van je studentenkaart kun je bij ons een 25cm NY-style pizza voor € 5,- afhalen via newyorkpizza.nl of in onze vestigingen in Nijmegen!

Deze aanbieding geldt niet alleen voor studenten, maar ook voor scholieren op vertoon van jouw scholierenkaart.

Geen zin in afhalen? Laat bezorgen!
Heb je geen zin of tijd om je pizza af te halen? Dan hebben we ook nog een leuke bezorgaanbieding voor studenten. Je kunt je pizza bestellen op vertoon van je geldige studenten- of scholieren kaart aan de koerier. Gebruik de online coupons bij het online bestellen van je bestelling. Mocht de coupon die jij nodig hebt er niet bij staan, bestel dan even telefonisch bij de desbetreffende vestiging.

New York Pizza Nijmegen
New York Pizza Nijmegen staat voor het bezorgen van vers bereide, warme pizza’s, pasta’s, salades, bijgerechten en dranken. Als je wilt, kun je jouw bestelling ook zelf afhalen.

Wie door de studie weinig tijd heeft en thuis toch gezond en vooral heerlijk wil eten, kan terecht bij New York Pizza. Lekker makkelijk, want je hoeft niet zelf een maaltijd te bereiden.

Steeds meer mensen ontdekken dan ook de pizza’s en pasta’s van New York Pizza: Freakin’ Fresh!

New York Pizza Nijmegen biedt een breed assortiment pizza’s van topkwaliteit, diverse pasta’s en bijgerechten, waarbij het steeds draait om service, snelheid, kwaliteit en gemak. En garantie, want als je pizza niet Freakin’ Fresh is, krijg je zo snel mogelijk een nieuwe thuisbezorgd!

Bestel nu onze heerlijke pizza’s of stel zelf je eigen pizza samen. Eet smakelijk!

St Annastraat 53B, 024-3607508
St Jacobslaan 402, 024-8000770
Leuvensbroek 11-01, 024-8000777
Molenweg 38, 024-8000778

www.newyorkpizza.nl/studenten