De studententijd: je leert veel en er is ruimte voor een feestje. Je weet daarom als geen ander dat het fijn is om een extra centje op zak te hebben. Je zoekt een bijbaan. Hoe leuk is het om dit bij een bedrijf te doen waar je veel leert? Jij wilt je namelijk al langer ontwikkelen tot commerciële professional! Helemaal mooi is het als deze baan goed te combineren valt met je studie.

Werk je bij Maxaro in de Sales, dan heb je de ideale combinatie!

Naast dat je klanten echt helpt en adviseert bij de aankoop van hun nieuwe badkamer of keuken, ontwikkel jij jezelf tot professional. Wij helpen je in jouw ontwikkeling door de Maxaro Academy. Onze eigen trainer geeft je producttrainingen én salestrainingen. Deze volg je samen met jouw jong en gedreven team. Eenmaal afgerond? Dan krijg je een certificaat. Weer een waardevolle cursus om aan je cv toe te voegen! Administratief werk en telefonisch klantcontact komen ook voorbij. Je wordt namelijk een echte allrounder, bent lekker afwisselend bezig en neemt je verantwoordelijkheid.

Met de brede openingstijden, in de avonden en in het weekend, wordt het heel makkelijk om je baan met je studie te combineren! Heb je een keer een drukke of juist rustige lesweek? Geen probleem, geef het door en we passen je rooster aan. We werken namelijk met flexibele roosters, zodat jij je studie optimaal combineert met het werken bij Maxaro. 

Enthousiast geworden? Bekijk hier onze openstaande vacature en solliciteer direct!