De start van het nieuwe schooljaar. Een jaar waarin je een nieuwe vriendengroep opbouwt, je een nieuwe stad ontdekt of een andere kant van de stad leert kennen. Sportiviteit, festivals en heerlijke stadsparken, dat kenmerkt ons mooie Breda. Maar al dit moois kan niet bestaan zonder dat mensen zich daarvoor inzetten. Deze mensen zijn Bredase vrijwilligers!

Van het geven van trainingen tot het fotograferen bij een evenement en van gastheer/-vrouw zijn op beurzen tot het helpen van anderstaligen. Bredase vrijwilligers zijn er altijd en staan er nooit alleen voor. Terwijl je een steentje bijdraagt voor een ander én de stad, doe je dit ook voor jezelf! Je ontwikkelt je kwaliteiten, breidt je netwerk uit en investeert in jouw toekomst. Wist je dat vrijwilligerswerk dé manier is om alvast aan die extra jaren werkervaring te komen?

Breng je kennis in de praktijk!
Tijdens de lessen op school krijg je vooral de theoretische kant van het verhaal te horen, maar hoe tof is het om dit meteen in praktijk te brengen?! Door vrijwilliger te zijn pas je de vaardigheden toe en ontwikkel je nieuwe kwaliteiten. Dat staat natuurlijk super goed op je cv! Zo heb jij straks een streepje voor ten opzichte van al die andere sollicitanten.

MOOIWERK geeft je kansen
Denk je: leuk, maar waar moet ik zoeken? Kijk dan op www.mooiwerkbreda.nl. In de online vacaturebank plaatsen allerlei organisaties en sportverenigingen vacatures, waar jij op kan reageren. Dit doe je door eerst een profiel aan te maken. Heb je een toffe vacature gevonden? Plaats een reactie en maak een afspraak. Wist je dat je daarnaast als Bredase vrijwilliger gratis interessante workshops kan volgen? Denk hierbij aan uiteenlopende onderwerpen als een basiscursus coaching, onderhandelen, mindfulness en reanimatietraining.

Ga naar www.mooiwerkbreda.nl/agenda voor het actuele aanbod.

MOOIWERK is dé plek voor vrijwilligerswerk in Breda. Hier ontwikkel je talenten en levert werk je energie op. We zijn er voor evenementen, cultuur, natuur, milieu, welzijn, noem maar op www.mooiwerkbreda.nl!