Bruis van creativiteit

Ben je in je vrije tijd graag bezig met dans, theater, muziek of beeldende kunst? Dan ben je bij Scholen in de Kunst aan het juiste adres. Scholen in de Kunst biedt in het Eemhuis, vlak bij de Hogeschool Utrecht, een groot aanbod cursussen en workshops. Studenten kunnen terecht in orkesten en bandjes. Samen spelen, werken, creëren en presenteren kun je doen tijdens concerten, voorstellingen, festivals en exposities, die Scholen in de Kunst organiseert.

Op www.scholenindekunst.nl vind je het volledige cursusaanbod. Op de site kun je je ook makkelijk inschrijven. Maar loop ook gerust eens binnen op vierde verdieping in het Eemhuis; medewerkers geven je graag extra informatie en kunnen je helpen bij het kiezen van een cursus.

Gratis proeven tijdens Open Deurenweken
Wil je een cursus volgen maar heb je (nog) geen keuze gemaakt? Kom dan kennismaken tijdens onze Open Deurenweken. Van 16 t/m 21 september 2019 kun je vele, gratis proeflessen volgen. De locaties, tijden en lessen staan op de website.

Daar waar jij bruist
Ieder jaar organiseren we verschillende presentatiemomenten, meestal op professionele podia in Amersfoort en omgeving. Een geweldige mogelijkheid om jouw talent en creaties te delen met vrienden en familie.

School voor Talent
Jongeren met extra talent, ambitie en inzet om dit talent te ontwikkelen, zijn van harte welkom bij de School voor Talent. Hier volg je een uitdagend en inspirerend lesprogramma waar je vakmanschap, discipline, toewijding en het vermogen je talent te delen, ontwikkelt. Jongeren tot 21 jaar uit de hele regio zijn welkom.

Eemhuis (4e verdieping)
Eemplein 75
3812 EA  Amersfoort
033 467 34 73
info@scholenindekunst.nl
www.scholenindekunst.nl