Wat haal je bij de smartshop en waarom?

De smartshop is in Nederland de plek waar je terecht kunt voor legale drugs. Al gebruiken ze die term zelf liever niet, omdat die eigenlijk vooral negatieve associaties oproept. De smartshop spreekt liever van hulpmiddelen uit de natuur die je leven leuker maken.

En dat zijn er nogal wat! Van truffels voor een psychedelische trip tot een rustgevende kruidenmix, en van energizers voor een nachtje feesten (zonder kater achteraf!) tot vaporizers, de gezonde manier van wiet consumeren die in Californië en Canada al niet meer weg te denken is.

Welke smartshop?
Smartshop Azarius is een bekende naam. Hun webwinkel bestaat al 18 jaar en sinds 2009 hebben ze ook een winkel in het centrum van Amsterdam. Ze voorzien tv-programma’s als High Cuisine, Drugslab en Spuiten & Slikken van advies en producten, en ook hedendaagse sjamanen doen er boodschappen.

Ontvang 10% korting op azarius.nl met code SIGIDS

Wat haal je bij Azarius?

Energizers
Deze kun je gebruiken als booster voor een nachtje feesten, studeren of een lange shift op je werk. Deze capsules, kruiden of poeders zijn 100% natuurlijk. Ze zijn gemaakt van plantenextracten of met ingrediënten uit de sportsupplementenwereld.

Vraag naar: Happy-Caps, Stargate, Herbs of the Gods energiekruiden zoals bijvoorbeeld kolanoot, guarana.

Relax kruiden
Tussen een kop kamillethee en een flinke joint ligt een heel spectrum aan mogelijkheden om je lichaam en geest te ontspannen. Of je nu beter wilt slapen, een dromerige staat van bewustzijn wilt meemaken of gewoon lekker ontspannen na veel inspanning, Moeder Natuur heeft overal een oplossing voor.

Vraag naar: Herbs of the Gods relaxkruiden, zoals bijvoorbeeld damiana, wild dagga, hopextract, mulungu-extract of droomkruiden.

Tripmiddelen
Paddo’s staan op de lijst van verboden middelen, maar hun ondergrondse variant de truffel bevat precies dezelfde werkzame stof. Wil je een keer een psychedelische trip meemaken, laat je dan goed voorlichten. De smartshop is hiervoor de aangewezen plek!

Vaporizers
Een blowtje op zijn tijd is in Amsterdam een prima manier om te ontspannen of extra te genieten van muziek of gezelschap. Maar het roken ervan is ronduit slecht voor je longen. En terwijl het brandt gaat je wiet er in rap tempo doorheen. Een vaporizer is dé manier om het beste uit cannabis te halen. Ook medicinale gebruikers stappen massaal over op verdampen.

Concentratiesupplementen
Je bent student, dus op gezette tijden moet er toch echt gestudeerd worden. Hoe beter je hersens ‘in conditie’ zijn, hoe makkelijker dat gaat. Er bestaan veel supplementen die de aanmaak van de juiste stofjes en verbindingen tussen diverse hersengebieden stimuleert.

Vraag naar: Focus2, DMAE, Ginkgo of Ginseng.

Legaliteit en veiligheid
Azarius staat voor veilig en verantwoordelijk gebruik van producten die het leven net wat meer kleur geven. Daarbij gaan we uit van de kracht van de natuur, die ons al deze producten heeft gegeven.

Als lid van VLOS, Webshop Keurmerk en HACCP geregistreerde winkel, verkoopt Azarius geen verboden middelen en geen research chemicals. Het is belangrijk dat je weet wat je koopt; check altijd of de ingrediënten op de verpakking staan.

Verboden drugs kunnen aantrekkelijk zijn. Gelukkig wordt er steeds meer onderzoek gedaan naar de risico’s. Die liggen zeker niet alleen bij het middel zelf, maar bij jou als gebruiker. Laat je altijd goed voorlichten over de werking, dosering en risico’s van een middel. Lees erover in de Azarius online encyclopedie, praat met ervaren mensen, stel veel vragen. Laat drugs geen taboe meer zijn.

Azarius online smartshop
www.azarius.nl

Azarius offline shop
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
T: 020-7372107
E: info@azarius.net

Openingstijden
Ma – wo 11.00 tot 18.00 uur
Do – za 11.00 tot 20.00 uur
Zondag 12.00 tot 18.00 uur