Bij Brouwerij CC vinden ze dat je vooral niet te veel moet praten over bier, maar dat je het lekker moet drinken. Natuurlijk, ze hebben hoge kwaliteitsstandaarden, ze doen het op een ambachtelijke manier, en al die dingen die al die anderen ook zeggen. Het bewijs zit ‘m toch in de smaak. Om kort te gaan; niet praten maar proosten!

Reinheitsgebot
Bij CC doen ze niet aan poes-pas. Niet dat bieren met, laten we zeggen, fruit of koffie (of trekdrop of wat dan ook), niet lekker kunnen zijn… Maar zij werken het liefst met de echte ingrediënten; water, granen, hop en gist. En daarmee proberen ze, met de hulp van de expertise van brouwer Dennis Kort,  zo mooi mogelijke smaken uit de ketels en in het glas te toveren!

Brouwerij CC is een zogenaamde ‘koude ketel-brouwerij’; zelf hebben ze geen brouwhuis, maar ze huren brouwcapaciteit in bij collega’s. Zo hebben ze al gebrouwen bij Maximus in Utrecht, de Hemel in Nijmegen en maken ze regelmatig gebruik van de ketels en expertise van InBier in Sittard. Dit alles om de beste bieren te kunnen presenteren en proosten!

Caspar
Alle bieren zijn verkrijgbaar bij Stadscafé Caspar in Arnhem. Zie hier ons artikel over hen.