Grand Café Metropole is een Grand-Café waar je heerlijk kunt eten in een levendige ambiance. Lekker buiten op het terras of een fijn plekje in een hoekje, aan de leestafel of aan de hoge tafels achterin.

Het menu is eenvoudig en smaakvol.  Er is veel aandacht voor verse ingrediënten van hoge kwaliteit, herkenbare smaken en een mooie presentatie van het eten op kleurrijk servies. Metropole biedt een wisselende seizoenkaart, met vaste waarden die in elk Grand-Café niet mogen ontbreken, zoals de burger en de saté. Graag serveren wij een mooi aperitief, passende wijnen, een goede espresso en vergeet onze mooie toetjes niet.

Wat is er fijner om even helemaal tot rust te komen met een mooie koffie, de krant en iets lekkers erbij. Of na het winkelen een heerlijk biertje of wijntje met overheerlijke ambachtelijke bitterballen of een andere smakelijke snack. Fijn met je vrienden aan de bar, intiem met je lief in een fijn hoekje met een mooi glas wijn. Of gezellig met je collega’s aan de hoge tafels in de binnentuin. Beleef het bij Metropole.

Verjaardag of studentenfeest?
Grand Café Metropole leent zich uitstekend als locatie voor een geweldig feest of het vieren van je verjaardag. Door de gunstige ligging in Arnhem centrum, op loopafstand van het Centraal Station en het Velperpoortstation is Metropole goed bereikbaar. Ook met de auto makkelijk bereikbaar met parkeermogelijkheid aan huis. Metropole behoort tot de oudste horeca van Arnhem en huist in een prachtig historisch pand, met sfeervolle plekjes, intieme hoekjes en mooie architectonische details. Het beschikt over twee prachtige zalen en een sfeervolle binnentuin. We helpen je graag met de voorbereiding. Indien gewenst kunt je lunchen, dineren of borrelen in het Grand Café. De catering is in handen van onze chef-kok.

Grand Café Metropole
Steenstraat 68
6828 CN Arnhem
026-4424067
www.metropole.nl