Hoi aankomende student! Wij zijn Demos en wij zijn meer dan gewoon een studentenvereniging. Op veel vlakken zijn wij als vereniging uniek, maar we zijn het meest bekend om onze gelijkwaardigheid van leden. Al onze leden zijn even belangrijk en een lid in zijn eerste jaar wordt net zo behandeld als een lid in zijn vierde jaar. Dit zorgt ervoor dat je bij Demos snel je plekje vindt!

Onze sociëteit, de Keizer, is gevestigd in hartje Eindhoven. De bar in de Keizer is elke doordeweekse dag open en daar kun je gezellig met medestudenten borrelen tot in de late uurtjes. Ook worden vaak leuke activiteiten georganiseerd door andere leden, zowel binnen de sociëteit (zoals indoor bowlen of een casinoavond) als buiten de sociëteit (zoals gezamenlijke vakanties).

Demos is een hele diverse vereniging. Als lid bij Demos heb je niet alleen contact met studiegenoten, maar juist ook met studenten van andere studies. Door deze diversiteit hebben al onze leden een dynamische vriendengroep en een groot netwerk in Eindhoven! Ook kom je makkelijk ouderejaars van je eigen studie tegen die zelf ook de ‘eerstejaarsproblemen’ getrotseerd hebben en je daarmee kunnen helpen.

Naast een gezelligheidsvereniging heeft Demos meer te bieden. Demos is een vereniging die compleet bestuurd word door haar eigen leden. Ook draagt een groot deel van de leden bij aan het organiseren van zowel interne als externe activiteiten. Demos is een plek waar je jezelf kan ontwikkelen; van het organiseren van feesten tot het hebben van professioneel contact met bedrijven. Bij ons kan het allemaal.

Wil jij een onvergetelijke studententijd? Wil jij sterke verhalen om aan je vrienden van thuis te vertellen? Wil jij activiteiten neerzetten waar je ‘u’ tegen zegt? Wil jij lid zijn van de gaafste vereniging die Eindhoven te bieden heeft? Spreek dan een van onze leden in de blauwe shirts aan en begin goed aan de mooiste tijd van je leven!

Keizersgracht 17
(040) 243 19 93
info@demos.nl
Demos.nl