Studentenvereniging SSR-W is met 650 leden een van de grootste gezelligheidsverenigingen van Wageningen en is dé plek om van jouw studententijd de beste tijd van je leven te maken.

Dankzij de bruisende verenigingscultuur met jaarclubs, disputen, commissies en genootschappen, vinden onze leden allemaal hun eigen plek. Dit alles zorgt ervoor dat eerstejaars zich snel thuis voelen op SSR-W.

Jaarclubs en disputen
De belangrijkste structuren binnen de vereniging zijn jaarclubs en disputen. Je leert door middel van deze verbanden in korte tijd veel mensen kennen, zowel jaargenoten als ouderejaars. Zo bestaan de jaarclubs enkel uit jaargenoten en disputen uit leden van verschillende jaarlagen. Onze jaarclubs kunnen qua geslacht gemengd zijn of ongemengd, dat bepaal je zelf. Je jaarclub is een waardevolle vriendengroep, waarmee je vaak gezamenlijk eet en borrelt op maandag. Disputen hebben wij er acht, waarvan vijf gemengd. Vrijwel elke woensdag komt deze hechte groep samen om de discussiëren, activiteiten te ondernemen of te borrelen. Een jaarclub besluit wel eens om een weekend weg te gaan of samen een vakantie te boeken, maar voor disputen is dit gegarandeerd één of meerdere keren per jaar een activiteit waar men lang naartoe leeft!

Commissies en meer
Naast de sociale verbanden die SSR-W rijk is, kun je ook op organisatorisch vlak veel leren bij één van de vele commissies op SSR-W. Op deze manier krijg je de kans om ervaring op te doen met het organiseren van activiteiten, waar je in je toekomst veel aan hebt. Of het nu gaat om het organiseren van legendarische feesten voor heel studerend Wageningen, leren draaien als DJ, koken voor grote groepen of verzorgen van licht en geluid bij optredens… op SSR-W kan het allemaal! Ben je graag creatief bezig? Dan is de redactie van het verenigingsblad, de huisband of het toneelgenootschap misschien wel wat voor jou! Voor de sportieve student hebben we ook enkele sportgenootschappen! Tot slot hebben we nog verenigingshuizen, waarin onze leden zelfs in huiselijke sferen de hechte banden van het verenigingsleven ervaren. Bovenal bouw je vriendschappen op die je tot lang na je studententijd behoudt!

Kijk vooral voor meer informatie op www.SSR-W.nl