Voor 12,50 naar je favoriete artiest!

We zetten de deuren wagenwijd open voor jongeren en introduceren de speciale last-minute jongerenprijs. Iedereen t/m 25 jaar kan vanaf 48 uur voor aanvang van de voorstelling voor €12,50 een kaartje kopen. Theater stoffig en voor oude mensen? Echt niet!

 

Last-minute jongerenkorting

Iedereen tot en met 25 jaar kan vanaf 48 uur voor aanvang van de voorstelling voor € 12,50 een kaartje kopen! En het goeie nieuws: dat geldt op vrijwel alle voorstellingen* en concerten en is vaak inclusief een drankje! Reserveren is heel simpel. Koop je last-minute kaartje binnen 48 uur voor aanvang op theateraandeparade.nl. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen als je naar het theater komt!

 

Approved by the NEXT generation

TP Next is nieuw, actueel en hét platform voor the next generation van Theater aan de Parade. TP Next zijn jongeren tussen de 15 en 25 jaar die gevraagd én ongevraagd meedenken en niet bang zijn om hier een daar een kritisch nootje te kraken. Over marketing, over het programma-aanbod en over hoe zij een bezoekje aan het theater ervaren. En daar leren wij dan weer een heleboel van.

Voor het komende seizoen hebben we TP Next gevraagd kritisch naar ons programma te kijken en daarin aan te geven welke voorstellingen zij zouden aanraden bij hun leeftijdsgenoten. Nou, en dat is best een mooi lijstje geworden. Je herkent ze aan het ‘Approved by the Next Generation’ logo. Zo helpen ze jongeren keuzes te maken in ons grote aanbod.

Lijkt het je leuk om, geheel vrijblijvend, met TP Next en ons mee te denken? Of wil je weten of dit bij jou past? Laat dan een berichtje achter vianext@theateraandeparade.nl.

Bekijk hier alle voorstellingen die zijn ‘Approved by the Next Generation’.

 

* De jeugdprogrammering is uitgesloten van deze actie.

Beeld: Jasper Loeffen