Dan zit je goed in Theater aan de Parade

Theater aan de Parade is gelegen in het hartje van het bruisende Bossche stadscentrum. Aan de historische Parade, in de schaduw van de beroemde Sint Jans-kathedraal en recht tegenover de gezellige cafés. Het theater heeft voor het komend seizoen weer een sterk en veelzijdig programma samengesteld.

Van de musical Dreamgirls met Berget Lewis tot de rockband Within Temptation en van het Scapino Ballet tot Alain Clark. Houd het programma in de gaten via zowel twitter en facebook als de website van het theater.

Pleinzaal Cabaret
In de knusse Pleinzaal van het theater bieden we nieuw en gevestigd cabarettalent een podium. Zo zullen onder anderen Ali B, Brace, Kenny B, Diggy Dex, Wende Snijders, Jeroen Spitzenberger en Daniël Arends komend seizoen te zien zijn.

Toneel voor een prikkie
Theater aan de Parade heeft een sterke toneelprogrammering en als student kun je al voor €13,50 naar voorstellingen van onder andere Toneelgroep Amsterdam, het Ro Theater en Het Zuidelijk Toneel.

Film
In de kelder van het theater bevindt zich een mooie bioscoopzaal. Als student geniet je al voor €7,- van de nieuwste films in de Cinemaclub. Meer informatie over het programma en het theater: www.theateraandeparade.nl.