SMART, voorheen bekend als Science Shop, is tegenwoordig onderdeel van Novel-T en verbindt ondernemers en maatschappelijke non-profit organisaties met studenten en onderzoekers van de Universiteit Twente en Hogeschool Saxion.

Zo bieden we voor bedrijven toegang tot actuele wetenschappelijke kennis en een frisse blik en voor studenten de kans om academische kennis te boosten op de werkvloer. Met onderzoeksprojecten, adviestrajecten en kenniskoppelingen draagt SMART bij aan de innovatiekracht van de regio Twente.

Een studieproject uitvoeren in de praktijk van alledag staat goed op je cv. Bij SMART kun je je academische vaardigheden inzetten voor: stichtingen, verenigingen en non-profitorganisaties. De projecten zijn zeer divers: van technisch ontwerp tot marktonderzoek, van enquêtewerk tot productdesign.

De ene keer gaat het om een betaalde bijbaan, de andere keer voor de studiepunten of als vrijwilligerswerk. Je leert de maatschappij van dichtbij kennen door direct klantcontact. Toekomstige werknemers waarderen dit buitengewoon.

Ben je als student op zoek naar een gave opdracht in de praktijk gerelateerd aan jouw studie? Wij brengen je graag in contact met elkaar! Bezoek onze website en bekijk de mogelijkheden.