A. S.V. Dizkartes is met zo’n 800 leden de grootste niet-traditionele studentenvereniging van Nederland en onderscheidt zich door een gelijkwaardig en dynamisch karakter. Dizkartes biedt je de mogelijkheid het studentenleven maximaal mee te maken dankzij de vele borrels, feesten en activiteiten en daarnaast biedt het je de ruimte om je te ontplooien binnen en buiten je studie. Een grote vereniging waar van alles kan, maar niets hoeft; Dizkartes past bij iedereen.

Verrijking van studentenleven
Een studentenvereniging biedt je de mogelijkheid om vanaf je eerste dagen in Groningen vriendschappen voor het leven op te bouwen. Zo vorm je bij Dizkartes een hechte vriendengroep met andere jaargenoten; je Jaarclub. Daarnaast kun je ervoor kiezen om vanaf moment één bij een dispuut, commissie of genootschap te gaan. Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag kan je terecht op ons eigen monumentale pand in de Peperstraat voor borrels en feesten. Daarnaast organiseren de vele commissies ook andere activiteiten; van een wintersport tot een festival.

Dit jaar is zelfs extra speciaal, want we gaan in september onze 30ste verjaardag vieren tijdens ons Zesde Lustrum!

Studie combineren met studentenleven
Uiteindelijk staat studie op de eerste plek. Dizkartes is een vrijblijvende vereniging. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om het verenigingsleven met een serieuze studiehouding te combineren. Het is zelfs bewezen dat leden van Dizkartes vaker hun bindend studieadvies en hun propedeuse behalen dan de gemiddelde student in Groningen. Dizkartes ondersteunt ook de studie door bijvoorbeeld studieplekken beschikbaar te stellen en feesten om de tentamenperiodes heen te plannen.

Waarom Dizkartes?
Dizkartes onderscheidt zich door een toegankelijke en open sfeer. Gelijkwaardigheid neemt een centrale plaats in binnen onze vereniging, wat zich uit in een introductieperiode zonder ontgroening en de mogelijkheid om vanaf het eerste jaar actief te worden binnen commissies; kortom een vereniging waar iédereen zich kan ontplooien. Dizkartes biedt je alle voordelen van een grote vereniging, terwijl het persoonlijk en toegankelijk blijft voor ieder lid.

Zoek jij een grote vereniging waarbij je vanaf de eerste dag gelijkwaardigheid ervaart? Kom een keer langs met een open feest of in de KEI-week om zelf te ervaren dat Dizkartes ook bij jou past!

Voor meer informatie:
www.dizkartes.nl en www.kei.dizkartes.nl

Peperstraat 21
9711 PC Groningen
(050) 318 44 57