Je studententijd is de mooiste tijd van je leven: het uitgaan, lid zijn van een studentenvereniging, sporten, op kamers wonen, af en toe een festival bezoeken en natuurlijk studeren. Dit alles kost niet niks. Dat moet gefinancierd worden. Daarom zoek jij waarschijnlijk een bijbaantje dat jouw studentenleven kan bekostigen én het liefst één die past bij jouw drukke studententijd.

En laat een bijbaantje in de horeca daar nou perfect op aansluiten. Overdag volg je je lessen op school en in de avond heb je nog wat uurtjes de tijd die je graag nuttig invult. Je wil echter niet gebonden zijn aan een vast contract. De ene week zit jouw week zo vol dat werken zeker niet prioriteit nummer één is, want ja, je studie is natuurlijk het belangrijkste op dit moment… Maar nadat je al je tentamens hebt gemaakt – en hopelijk ook gehaald – wil jij flink wat uren werken om al die gedronken biertjes, baco’s of ginto’s terug te verdienen.

Wij bij Black Label Hospitality begrijpen en respecteren dat. Als oproepkracht ben je niet gebonden aan vast een vast contract, maar werk je wanneer jij wil. Bovendien hoef je geen sportschoolabonnement af te sluiten, want die stappenteller draait op volle toeren terwijl je aan het werk bent. Na afloop van je shift, drink jij na sluitingstijd gezellig een sluitdrankje met je collega’s. En tot slot is je wekelijks uitbetaalde salaris natuurlijk ook niet verkeerd.

Ben je nieuwsgierig naar onze vacatures?

Kijk op www.blacklabelhospitality.nl/careers/.

De voordelen:

  • Werken wanneer jij wilt met een 0-urencontract;
  • Maandelijks 20 euro besparen omdat je geen sportschoolabonnement hoeft af te sluiten;
  • Een sluitdrankje met je collega’s na afloop van je shift;
  • Werken bij een gerenommeerd bedrijf met internationale allure;
  • Ieder kwartaal ons personeelsmagazine bij jou op de deurmat;
  • Een jaarlijks personeelsfeest;
  • Alle employee benefits (personeelskorting bij ons en onze partners);
  • Loon dat wekelijks wordt uitbetaald.

Solliciteer nu!