Een hotspot voor studenten!

Café De Blaffende Vis heeft zich vorig jaar weer bewezen als favoriet in de Jordaan. Met de aanloop van een zeer gemêleerd publiek staat het café zoals ieder jaar bovenaan de lijst van de drukst bezochte cafés van Amsterdam. De Blaffende Vis wordt daardoor ook regelmatig door verschillende nationale en internationale gidsen bekeken, één van de redenen waarom het hier altijd gezellig druk is.

Lekker eten en drinken
Als je ergens lekker wilt eten ben je hier aan het juiste adres. Je kunt hier iedere avond kiezen uit vier wisselende daghappen tegen een eerlijke prijs. Verder is er een uitgebreide bierkaart, waaronder zeven bieren van de tap.

Studenten
Achter de bar en in de bediening werken hoofdzakelijk studenten. Ze zijn erg vriendelijk, attent en snel. Het is dan ook een café waar spontaniteit en gastvrijheid een uitstekende balans vormen. Bij De Blaffende Vis kun je vanaf ’s ochtends vroeg terecht voor koffie, een ontbijtje en een krant, of voor een waanzinnig lekkere lunch. De kaart biedt voor ieder wat wils. ‘s Avonds begint een hele gezellige borrel. Het is dan ook altijd een genoegen om in de ongedwongen sfeer van de Blaffende Vis te zijn.

De Blaffende Vis: een gezellig laagdrempelig café waar je elkaar ontmoet. Niet voor niets wordt de Blaffende Vis vaak genoemd als een begrip in Amsterdam. Zeker met Koningsdag een plek waar je moet zijn, want Koningsdag is hier echt een happening.

De Blaffende Vis
Westerstraat 118
1015 MN Amsterdam
(020) 625 17 21