Elke donderdag in Paradiso met alle nieuwe releases die er toe doen. Van Indie tot Electro, van Hip Hop tot Pure Pop en van Hyper Eclectic tot Dance. Als student moet je hier uiteraard bij zijn!

Donderdag van 23.30 tot 5.00 uur.
Toegang: 5 euro

Paradiso is een podium in een voormalige kerk aan het Leidseplein. Maar we zijn ook meer dan 1000 programma’s op verschillende locaties in Amsterdam. Waar elk jaar ruim 600.000 mensen op af komen.

Meer dan muziek
Ons podium is er niet alleen voor muziek. Van politieke debatten tot modeshows, wetenschappelijke discussies en boekpresentaties: we zijn al bijna vijftig jaar een plek waar we artiesten, kunstenaars, opiniemakers en publiek samen brengen.

Artiesten en publiek samen brengen
Wat het team van Paradiso verbindt is een grenzeloze nieuwsgierigheid en liefde voor muziek. En de gedeelde drang een podium te zijn waar artiesten en bezoekers zich serieus genomen voelen.

We zijn er trots op dat we artiesten ondersteunen. Door ze in alle fasen van hun ontwikkeling een podium te bieden. Letterlijk. Van de Kleine Zaal via Paradiso Noord tot de Grote Zaal. En binnenkort ook in Nieuw-West. Zo zijn we nog beter in staat verbindingen te leggen tussen verschillende groepen in Amsterdam. Want weinig anders brengt mensen dichter bij elkaar dan ze samen te laten genieten van een bijzonder optreden.

Paradiso
Weteringschans 6-8
Amsterdam
www.paradiso.nl