Een begrip in Amersfoort

Na een grondige verbouwing van het pand zijn we in december 2015 van start gegaan. In korte tijd is Café Koetje een begrip in Amersfoort geworden, onze gasten weten: in Koetje is het altijd feest! Ons café kenmerkt zich door ons diverse publiek en medewerkers, swingende 80´s en 90´s in combinatie met feestmuziek van nu en de ruime openingstijden doordeweeks en in het weekend.

Waar is dat feestje?
Hier is dat feestje! Naast dat we 7 dagen per week geopend zijn tot uiterste sluitingstijden wordt het Koetje-team op de woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag versterkt door onze feestDJ Unic: de perfecte mix tussen 80’s/90’s en feestmuziek van nu. Of je nu jong, oud, blauw of roze bent: Café Koetje staat garant voor geweldige avonden en nachten! Ons café is ook te boeken als unieke feestlocatie, zowel binnen als buiten onze openingstijden. Vraag één van onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Identiteit
“Koetje is een beleving”, zei een van onze gasten onlangs. Een groot compliment, maar ook iets waar we in geloven en dagelijks met z’n allen naar streven. Ons publiek en team is divers en onze sfeer kan mede daardoor uniek genoemd worden. De regenboogvlag siert 365 dagen onze gevel, uit overtuiging. Bij ons ligt de nadruk niet op wat je bent en is iedereen welkom. Wederzijds respect, ongeacht leeftijd, huidskleur, sekse of geaardheid is de basis van waaruit we handelen. In ons café voelt iedereen zich welkom!Ons café is ook te boeken als unieke feestlocatie, zowel binnen als buiten onze openingstijden. Vraag één van onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Café Koetje
Hof 17 A
3811 CJ Amersfoort
Telefoon: 06 53836715
Email: info@cafekoetje.nl
Website: www.cafekoetje.nl