Een grote glimlach van blije cliënten

“Lekker verdienen is natuurlijk belangrijk voor een vakantiebaan”, zegt Anoek Weijers, coördinator huishoudelijke ondersteuning bij Zorgbalans. “Maar ik spreek steeds meer jongeren die op zoek zijn naar vakantiewerk waarmee ze écht iets kunnen betekenen voor een ander”. Zorgbalans heeft die baan: huishoudelijk ondersteuner.

Een vakantiebaan is een leuke manier om eens rond te kijken in de wereld van banen en werkgevers. Huishoudelijk ondersteuner bij Zorgbalans is een mooi voorbeeld van zo’n baan. Je doet licht huishoudelijk werk bij mensen die zorg krijgen van Zorgbalans. Zo krijg je een inkijkje in wat de zorg in Haarlem en omgeving inhoudt. Je maakt leuke contacten en komt bij mensen thuis die bijna altijd blij zijn je te zien. “Dankbaar werk, dat hoor ik het meest terug van onze vakantiekrachten”, zegt Anoek Weijers.

Je zal niet de eerste zijn die via huishoudelijk werk een volgend stapje zet in de zorg… En mocht dat toch niet zo zijn, dan heb je in elk geval een baan die goed betaalt. Als huishoudelijk ondersteuner verdien je ruim € 10,- per uur. Je moet tenminste 3 weken beschikbaar zijn voor minimaal 6 uur per week. En je moet werken met mensen leuk vinden. Maar met een grote glimlach van tevreden klanten is dat al gauw het geval.

Kijk voor vakantiewerk in de huishoudelijke ondersteuning op: www.werkenbijzorgbalans.nl/vacatures