Welkom in een nieuwe stad vol met de mooiste herinneringen die jij nog gaat maken. De Delftsche Studenten Bond kleurt die momenten in. Opgericht in 1897 is de Delftsche Studenten Bond de een-na-oudste vereniging van Delft. In die tijd is de DSB gevormd naar een hechte vereniging van rond de 350 leden met een groot karakter. Word lid en zorg voor een onvergetelijke studententijd waar je het beste uit jezelf haalt!

Studeren is combineren
Bij DSB combineer je ontspanning, ontwikkeling en studeren naadloos met elkaar. Na een drukke dag in de studiebanken kan je op onze monumentale sociëteit midden in de stad terecht voor de mooiste borrels, de vetste feesten en al het andere wat het studentenleven te bieden heeft.

Meer dan alleen een biertje doen
Via de onderverenigingen van de DSB kun je jezelf verdiepen en verbreden in sport, cultuur en meer. Wil je graag organisatorische ervaring en kennis opdoen en de vetste evenementen neerzetten? Dan kun je je inzetten in de vele commissies die de vereniging rijk is. Dat is niet alleen superleerzaam, maar ook bijzonder leuk!

Direct midden in de vereniging
Door de DSB maak je vrienden voor het leven. Snel na je lidmaatschap word je deel van een vriendengroep van alle jaren en studies. Hierdoor sta je direct midden in de vereniging. Ook kom je makkelijk aan een huis via de DSB.

Meer weten over de DSB? Kijk dan op www.oweedsb.nl!